Cercle Observatori número u

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure.
Saltar a la navegació Saltar a la cerca
Cercle Observatori número u
Residència oficial del vicepresident dels Estats Units d'Amèrica
1OC2003.jpg
Ubicació
Estat Estats Units Estats Units
Ubicació Washington
adreça 1 Cercle observatori
Coordenades 38 ° 55'22,64 "N 77 ° 03'55,53" W / 38,922955 ° N 77,065426 ° W 38,922955; -77.065426 Coordenades : 38 ° 55'22.64 "N 77 ° 03'55.53" W / 38.922955 ° N 77.065426 ° W 38.922955; -77,065426
Informació general
Condicions En ús
Construcció 1893
Ús Residència oficial del vicepresident dels Estats Units d'Amèrica
Realització
Arquitecte Leon E. Dessez
Propietari Estats Units d'Amèrica
Imatge del 1895, quan la façana exterior encara no estava pintada de blanc
El vicepresident Nelson Rockefeller (dreta) i la seva dona Margaretta Murphy (segona esquerra) van rebre el president Gerald Ford (esquerra) la seva dona Betty Ford (segona dreta) i la seva filla Susan Ford (centre) el 1975.
El president Ronald Reagan i la primera dama Nancy Reagan visiten George HW Bush i la segona dama Barbara Bush
Imatge de la galeria durant el temps en què Al Gore hi residia.

El Cercle Observatori número u és la residència oficial del vicepresident dels Estats Units d'Amèrica . Situat al nord-oest de l’ Observatori Naval dels Estats Units a Washington, DC , l’edifici es va construir el 1893 per al Cap d’Operacions Navals (CNO) i va romandre disponible fins al 1974 , quan el Congrés va autoritzar la renovació d’aquest edifici. dels Estats Units. Fins aleshores, el vicepresident residia en una casa privada que havia de ser adequada per allotjar-lo. A causa dels elevats costos de renovació que s’havien d’afrontar cada vegada per adaptar aquestes cases a les necessitats institucionals, el congrés va aprovar la compra del Cercle de l’Observatori número 1 per posar-lo a disposició del vicepresident. El primer vicepresident a qui es va posar a disposició aquesta residència va ser Nelson Rockefeller , tot i que la va utilitzar exclusivament per rebre hostes. Walter Mondale va ser el primer vicepresident que va viure al cercle de l’observatori número u. Des de llavors, tots els vicepresidents hi han residit durant el seu mandat. [1]

Arquitectura i decoracions

Cercle Observatori número u; Desembre 2017.jpg

Estil Queen Anne

L'edifici es va construir a l' estil Queen Anne , un estil que era molt popular als Estats Units en el moment de la seva construcció. Les característiques d’aquest estil són la disposició asimètrica dels passadissos i de les habitacions que no estan disposades com en el passat al voltant d’una sala principal. En el moment de la construcció del cercle de l’observatori número u, les façanes externes de l’edifici eren de maons de terracota amb algunes parts recobertes de fusta pintada de gris. Les finestres i els accessoris restants sempre eren de fusta i també estaven pintats del mateix color. Els interiors es van acabar d'acord amb els gustos del llavors superintendent de l'Observatori Naval. Les imatges preses aleshores revelen que l'interior de l'edifici estava decorat en diferents estils i que les parets havien estat cobertes.

Cap a finals del segle XIX, l' estil victorià va començar a estar cada vegada menys de moda i, en conseqüència, també tots aquells estils que s'hi van inspirar o que van utilitzar parcialment decoracions similars. Per tant, molts dels edificis construïts a l’estil victorià es van esgotar les seves sumptuoses decoracions a les façanes durant el segle XX, que sovint es van simplificar adaptant-los a l’estil colonial que, en canvi, es va anar consolidant progressivament. Com a resultat, el 1961 la façana exterior de l’edifici es va pintar de blanc, un color que encara manté actualment.

Rehabilitació el 1974

A partir de 1974, l'edifici va ser objecte d'una extensa reforma que va augmentar la mida d'algunes de les seves habitacions eliminant algunes de les parets interiors. Posteriorment, les parets interiors també es van pintar de blanc, mentre que pel que fa als aspectes històrics de l'edifici, es van situar en segon lloc en comparació amb la necessitat d'adaptar la residència a les necessitats dels futurs vicepresidents.

Interior

Gran part dels mobles amb què es va moblar la casa el 1974 eren còpies de mobles d’estil colonial o federal. Una de les peces més conegudes que es van fer per al cercle de l’observatori número u, però que posteriorment va ser retirada de la residència, va ser un llit fabricat per Max Ernst a petició de Nelson Rockefeller també sobrenomenat "la gàbia" . Rockefeller va oferir el llit repetidament a George HW Bush i Dan Quayle al final del seu mandat, però tots dos van rebutjar l'oferta. S'informa que en una ocasió Rockefeller també va oferir el llit a Barbara Bush en presència del seu marit George, que va respondre "sempre és benvingut en aquesta casa, però no cal portar el seu propi llit" o "sempre és benvingut en aquesta casa. a casa, però no cal que porteu el llit " . No obstant això, Rockefeller va deixar diversos articles al cercle de l'observatori número u, incloent una litografia també coneguda com "El Gran Ignoramus" i diversos artefactes d'època de l' Extrem Orient .

Més tard, fins i tot durant el període del mandat de Walter Mondale, es van afegir altres mobles valuosos als mobles. Els Mondales van fer alguns canvis a l'interior de l'edifici i també van introduir algunes obres d'art contemporànies. Com havien fet anteriorment els Rockefeller, els Mondale també van introduir artefactes de l'Extrem Orient entre els quals també hi ha alguns gerros. Durant l’estada de la família Gore, es van refer els pisos i es va introduir una nova taula de menjador a la casa. Finalment, abans que la família Cheney s’hi traslladés, es van modernitzar els sistemes de climatització i calefacció.

El Cercle Observatori número u general és una casa de tres plantes que mesura 13 per 23 metres i cobreix una superfície total de 850 m². A la planta baixa hi ha l’entrada amb el vestíbul, la sala d’estar, el menjador, un rebost, un safareig i un porxo. A la planta superior hi ha dos dormitoris i un estudi. La tercera planta, que es va organitzar originalment per allotjar els criats, pot allotjar habitacions addicionals. La cuina, en canvi, es troba al soterrani.

Nota

  1. ^ The Vice President's Residence , a whitehouse.gov (arxivat de l' original el 21 d'octubre de 2009) .

Altres projectes